TOIMITUSAJAT

Lähetys liikekeskittymiin EU:n sisällä toimitetaan normaalisti seuraavana työpäivänä. EU:n ulkopuolelle toimitettavat dokumenttilähetykset saapuvat perille 2-3 työpäivän sisällä. Näet toimitusajat täältä. DHL Express ei takaa toimitusaikoja, ne ovat viitteellisiä.

Lähetykset EU:n ulkopuolella

EU:n ulkopuolelle toimitettavien tulliselvitettävien lähetysten toimitusaikaan tulee normaalisti lisäpäiviä huolintaprosessista johtuen.

Arvioitu toimituspäivä

Toimitusaikatyökalumme kertoo arvioidun toimitusajan lähetyksellesi, mutta kuljetusviiveet ovat mahdollisia määränpäästä, sisällöstä, arvosta ja lähetyksen jättöajasta riippuen.

Huomioithan lähetysten viimeisen jättöajan. Normaalit toimitusaikamme lasketaan siitä hetkestä alkaen, kun DHL Express on noutanut lähetyksesi palvelupisteestä. Kuljetus alkaa sen jälkeen, kun olet luovuttanut lähetyksen, eikä DHL Express voi pysäyttää lähetystä.

Lähetyksen viimeinen jättöaika

DHL Express noutaa lähetykset palvelupisteistä arkisin virka-aikana. Noutoja ei tehdä pyhäpäivinä tai viikonloppuisin. Lähetysten viimeinen jättöaika voi vaihdella palvelupisteiden välillä. Voit tarkistaa jättöajan täältä kohdasta ”Lisätietoja” tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme p. 030 45 345.